Pályán kívül

Depressziós volt az öngyilkos testépítő

Barna Róbert, az egyik legjobb nehézsúlyú testépítő, aki a héten lett öngyilkos, sporttársai szerint depressziós volt, mivel az utóbbi időben komoly sérüléssel bajlódott.

Mint azt megírtuk, a 39 éves sportember saját lakásában akasztotta fel magát. Holttestét sógora találta meg, de mire levágta a kötélről Barna Róbertet, már túl késő volt.

A körülmények, és a miértek továbbra is tisztázatlanok, ám a sporttársak szerint Barna az utóbbi időben depresszióval küzdött, mivel egy combsérülésből nem tudott felépülni, így a karrierje kettétört. Persze nem állítható, hogy emiatt vetett véget életének a testépítő, ám barátai szerint ez is közrejátszott a tragikus eseményben.

A testépítő több címmel is büszkélkedhetett, hiszen sokszoros magyar bajnok, abszolút magyar bajnok volt, rangos nemzetközi versenyeket nyert meg, valamint az I.F.B.B. (Testépítők Nemzetközi Szövetsége) világbajnoki hatodik helyét is megszerezte.

A Blikk úgy tudja, búcsúlevelet is írt Barna pár nappal a halála előtt, melyet a családjának küldött el. Továbbá szóbeszéd szintjén terjed a pletyka, hogy egy sporttársával összetűzésbe keveredett, melynek komoly verekedés lett a vége, és egy erős rúgás miatt szakadt el a combizma.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik