Pályán kívül

Laptopokat loptak: Mocsai és Pisont is bánja

A férfi-kézilabdaválogatott és az U17-es labdarúgó-válogatott kapitányának autójából is szakmai anyagokat loptak el ismeretlenek.

Furcsa egybeesés, de két hazai sportszakember is nagy veszteséget szenvedett el a hét első napján. A kezi.hu oldal számolt be arról, hogy Mocsai Lajos a budapesti Andrássy úton parkoló gépkocsijából ellopták a szövetségi kapitány két laptopját, amelyen a Norvégia elleni vb-selejtezőhöz nélkülözhetetlen szakmai anyagok találhatóak.

“Kérem, akik ellopták a számítógépeket, ha kicsit is szeretik a kézilabdát, szolgáltassák vissza az eszközöket, hiszen a válogatottat rendkívül érzékenyen érinti, hogy eltűntek a szakmai anyagok, és jelentősen megnehezíti a felkészülésünket” – mondta el Mocsai Lajos a férfiválogatott keddi sajtótájékoztatóján.

A mieink vasárnap játszanak fontos találkozót Veszprémben, a csapatban ott lesz Nagy László, aki hétfőn tért vissza a magyar nemzeti csapathoz.

A Nemzeti Sport Online pedig arról közölt beszámolót, hogy Pisont István, az U17-es labdarúgó-válogatott szövetségi edzője is pórul járt. Ő az írek elleni felnőtt válogatott mérkőzés alkalmával az Istvánmezei úton hagyta kocsiját, és abból lopták el a laptopját, amelyben az elmúlt évek szakmai anyagai voltak elmentve.

Pisont nemrég kivezette a korosztályos Eb-re a mieinket, de végül az UEFA döntése miatt a csapat nem indulhat el a kontinenstornán.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik