Foci

Három legenda, 300 válogatottság látogatta meg Dzsudzsákékat Telkiben

Az MLSZ beszámolója szerint a Luxemburg és a Costa Rica elleni meccsre készülő magyar válogatottat három nagy kedvenc látogatta meg Telkiben: a 108-szoros válogatott Király Gábor, a 97-szeres válogatott Gera Zoltán és a 95-szörös válogatott Juhász Roland. A két a válogatottól már visszavonult játékost és a jelenleg sérüléssel bajlódó Gerát Szélesi Zoltán megbízott szövetségi kapitány hívta meg a csapathoz.

A három legendás játékos meghívásával az volt a célom, hogy kicsit segítsék a csapatot óriási tapasztalatukkal és – talán mondanom sem kell, hogy – a hangulatot is csak javította, hogy ők, hárman ellátogattak ma hozzánk. Hogy ők hárman milyen hatással vannak a többiekre, azt talán jól mutatja, ahogy körül ülték őket a jelenlegi kerettagok, és úgy láttam, nagyon örültek a látogatásuknak.

– fogalmazott Szélesi az mlsz.hu-nak.

Az egyik asztalnál Gera Zoltán és Juhász Roland beszélgetett a kerettagok egy részével, míg mellettük Király Gábor volt az asztaltársaság középpontjában.

Rettentően örülök, hogy ismét itt lehettem Telkiben, hiszen több mint egy éve nem jártam erre. Amikor ide belépek, mindig különleges érzés kerít hatalmába. Jó volt újra látni a korábbi csapattársakat és találkozni az új kerettagokkal is, szerencsére úgy tűnt, hogy ők is jól érezték magukat velünk. Nagyon remélem, hogy valamit mi is hozzá tudtunk tenni a csapat sikeres felkészüléséhez

– mondta Juhász Roland.

Király Gábort is nosztagikus érzések kerítették hatalmukba, mikor belépett az edzőközpontba.

Nagyon jó érzés volt visszatérni. Az első pillanattól kezdve otthonosan éreztem magam, mintha nem is telt volna el egy év a válogatottól való visszavonulásom óta. Közvetlen hangulatban beszélgettünk a fiúkkal. Szorítok nekik, hogy az idei még hátralévő két mérkőzésük minél jobban sikerüljön.

Gera Zoltán helyzete egy kicsit különbözik a két, a válogatottól már visszavonult játékosétól, hiszen a Ferencváros középpályása még nem búcsúzott el a válogatottól, jelenleg azonban sérült, ezért nem léphet pályára az idei utolsó két mérkőzésen.

Nagyon örültem Szélesi Zoli meghívásának, és borzasztó jól is éreztem magam a srácokkal. A válogatott meghívása mindig megtisztelő, még akkor is, ha az ember nem tud pályára lépni. Bízom benne, hogy ez a ma délutáni pár együtt töltött óra hozzátesz valamit a fiúk felkészüléséhez

–  mondta Gera.

A magyar válogatott november 9-én idegenben, Luxemburg, november 14-én itthon, Costa Rica ellen lép pályára.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik