Foci

Így kaphatják meg a pénzüket a válogatott bérletesei

Az andorrai égés után az MLSZ egységesen 1000 forintos jegyekkel engeszteli a szurkolókat a hátralévő három hazai vb-selejtezőn. De kellett egy megoldás a bérletüket már korábban kiváltóknak is.

A visszatérítés nem automatikus, aki igényli, jelentkeznie kell az mlsz@tex.hu címen, méghozzá mindig a vásárlónak, ugyanis egy vásárló több bérletet is vehetett. Aki ide megírja, hogy szeretné a bérletár és a kedvezményes ár közti különbözet jóváíratni, az válaszban kap egy űrlapot az alábbi adatokkal:

  • a bérletvásárló neve, születési helye, ideje,
  • a bérlet(ek) azonosító(i),
  • a számlaszám, melyre a visszatérítést utalni fogják,
  • és hozzájárulás az adatkezeléshez.

Az űrlapok visszaküldésének határideje október 10., a visszatérítéseket legkésőbb október 15-én küldi meg az MLSZ jegyértékesítő partnere.

A hátralévő program

A magyar válogatott augusztus 31-én Lettország, három nappal később pedig az Európa-bajnok Portugália csapatát fogadja a Groupama Arénában. A harmadik hazai találkozó október 10-én Feröer-szigetek ellen lesz.

Bernd Storck csapata hat forduló után a harmadik helyen áll a vb-selejtezős csoportjában, a svájciaktól 11, a portugáloktól pedig nyolc ponttal lemaradva. Az első helyezett kijut a jövő évi, oroszországi tornára, a második pótselejtezőt játszhat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik