Foci

Igent mondott a Real Madridnak a csodacsatár

Kylian Mbappé még csak 18 éves, de már a lábai előtt hevernek a topklubok. A Monaco focicsapatának francia csatára az előző szezonban mutatkozott be a felnőttek között, az igazán nagy áttörést azonban a mostani idény jelentette neki.

39 mérkőzésén 24 gólt szerzett. És még nincs vége a szezonnak.

Csapata, a Monaco vezeti a francia bajnokságot, bejutottak a Bajnokok Ligája elődöntőjébe (az első mérkőzésen 2-0-ra kaptak ki otthon a Juventustól), Mbappé pedig öt gólnál jár nyolc mérkőzésen Európa legrangosabb kupasorozatában.

Nem csoda, ha sorra érkeznek érte az ajánlatok, a Marca cikke szerint pedig pénteken igent mondott a Real Madridnak. A transfermarkt.com 10 millió euróra lövi be a piaci értékét, de például a Manchester City már tavaly nyáron kifizetett volna érte 71 milliót, a Monaco azonban kosarat adott akkor.

A Marca azt írja, hogy Mbappé a Real Madridban akar játszani, így ha a spanyol klub kifizeti a kért vételárat, vihetik is. Ha esetleg a két klubnak mégsem sikerülne megegyeznie, akkor a PSG és a Manchester United szívesen lecsapna a fiatal játékosra.

Fotó: Europress/NurPhoto/Matteo Ciambelli

Ajánlott videó

Olvasói sztorik