Referee Keith Stroud officiates during the English League Cup second round football match between Chelsea and Bristol Rovers at Stamford Bridge in London on August 23, 2016. / AFP PHOTO / GLYN KIRK / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications.  /
Foci

Hihetetlen, de igaz: a bíró rosszul tudta a szabályt, góltól fosztotta meg a Newcastle-t – videó

24.hu
24.hu

2017. 04. 06. 19:02

Korábban a témában:

Futballmeccseken viszonylag gyakran hibáznak a partjelzők, általában önhibájukon kívül intenek be egy lest.

Olyat viszont kifejezetten ritkán látni, hogy a játékvezető rosszul ismer egy szabályt. Szerda este mégis történt egy ilyen eset, ráadásul az angol másodosztályban.

A Newcastle United – Burton Albion meccsen Matt Ritchie értékesített egy büntetőt, de az egyik csapattársa bemozdult,Keith Stroud bíró pedig szabadrúgást ítélt kifelé. Az a helyzet, hogy ebben az esetben újra kellett volna rúgatnia a büntetőt.

Fogadj a szezon legjobb meccseire a Tippmixpron!

A spori a meccs után elnézést kért a hibás döntésért, mely végül nem befolyásolta a mérkőzést, 1-0-ra nyert a Newcastle.

Championship, 40. forduló, végeredmény:

Newcastle United – Burton Albion 1-0 (0-0)
G: Ritchie 68.

vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Budapest, 2017. január 12.
Bienerth Gusztáv, a Magyar Úszó Szövetség új elnöke a sajtótájékoztatója után a fővárosi Radisson Blu Béke Hotelben 2017. január 12-én.
MTI Fotó: Balogh Zoltán
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.