Foci

Egyre többet köpködnek a magyar pályákon

Mindegy, hogy a pályán vagy a lelátón, a stílus mindkét terepen megmutatkozik. Legfrissebb helyszínünk a Szusza Ferenc Stadion.

Aki elolvasta a hétközi, Vasas-Haladás bajnoki mérkőzés jegyzőkönyvét, láthatta, hogy a vendégek játékosa, Halmosi Péter a 91. percben piros lapot kapott. A szombathelyiek 3-2-re vezettek ekkor, és pillanatokkal később meg is nyerték a meccset.

Az nso.hu most emlékeztet arra, mi történt a mérkőzés hajrájában. A Haladás korábbi válogatott játékosa, akit nem egyszer állítottak már ki durvaság és fegyelmezetlenség miatt összeszólalkozott a Vasas védőjével, Felix Burmeisterrel. A játék aztán folytatódott tovább, a két játékos viszont tovább “akciózott”.

Berke Balázs játékvezető a 91. percben állította ki Halmosit, a televíziós visszajátszások szerint előtte a német meglökte a szombathelyi szélsőt. Mint később kiderült, Halmosi Péter leköpte ellenfelét, ezért járt neki a piros.

Mészöly Géza, a Haladás vezetőedzője az nso.hu-nak így nyilatkozott:

“Lehet, hogy Péter maga elé köpött, az ellenfél játékosa pedig belefutott… (…) a hétfői megbeszélésünk után térjünk vissza az esetre. Péter a Vasas ellen is hasznosan futballozott, ezért különösen sajnálom a kiállítását.”

A Magyar Labdarúgó Szövetség Fegyelmi Bizottsága kedden tárgyalja az ügyet, Halmosi több meccses eltiltásra számíthat.

Mostanában egyébként megnövekedett a hasonló esetek száma, nemrég Pintér Attilát, a Puskás Akadémia vezetőedzőjét köpték le, őt Sopronban, a lelátóról egy néző vette célba.

Vagy csak egyszerűen a szakvezető “futott bele” a váratlan ajándékba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik