Foci

Egy akadémistával kezdett a Felcsút, őt is lecserélte Pintér Attila

A Puskás Akadémia 3-0-ra nyert csütörtökön hazai pályán a Békéscsaba ellen az NB II-ben és mivel a Soroksár döntetlent játszott, a felcsútiak vezetik most a másodosztályú bajnokságot. A Nemzeti Sport információi szerint a békéscsabai vezetőedző, Zoran Spisljak a vereség után felajánlotta a lemondását, a vezetőség pénteken dönt majd a sorsáról.

Ami a felcsútiakat illeti, sikerült rácáfolni a csapat nevére a mérkőzésen. Pintér Attila mindössze egy akadémistát, Nagy Zsoltot jelölte a kezdőbe, majd őt is lecserélte az 56. percben, írja a 444.hu.

Az ő helyére Szakály Péter állt be, Lencse Lászlót és Polonkai Attilát küldte még be Pintér a folytatásban, azaz a második félidő nagy részében saját nevelésű játékos nélkül játszott a Puskás Akadémia.

Így nézett ki a Puskás Akadémia összeállítása: Hegedüs L. – Csilus Á., Vanczák, Hegedűs J., Forró – Gyömbér – Prosser, Sándor, Szatmári L. (Polonkai, 80.), Nagy Zs. (Szakály P., 57.) – Tischler (Lencse, 69.). Tischler Patrik és a duplázó Prosser Dániel szerezték a gólokat.

A két vezetőedző értékelése:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik