Foci

Luis Enriquét és az egyik játékost is kifütyülték a Barca-drukkerek

A Barcelona még a mindig a párizsi 4-0-s BL-vereséget nyögi, vasárnap, a Legánes elleni hazai bajnokin is rezgett a léc, Lionel Messi a hajrában, büntetőből csikarta csak ki a győzelmet – az argentin duplázott a meccsen. A szurkolók ki is fejezték a nemtetszésüket,

a vezetőedző Luis Enriquét, illetve a középpályás André Gomest is kifütyülték.

Ezzel a góllal nyert a Barca:

Enrique, akinek támogatói is akadtak azért a lelátón, a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón értetlenségének adott hangot a drukkerek miatt.

Az, hogy engem kifütyülnek a párizsi dolog miatt egy dolog, elfogadom. Én vagyok edző, viselnem kell a kritikát. De egy játékosomat sem fütyülhetik ki. Ezt nem tudom megérteni. Az, amit André kapott, teljesen felbosszantott

– idézi Luis Enriquét a Sky Sports.

Fogadj a szezon legjobb meccseire a Tippmixpron!

A spanyol tréner a mérkőzésről azt mondta, sokat jelentett számukra, hogy meg tudták szerezni a három pontot, ez is jelzi, hogy mentálisan még mindig erősek. Enrique dacot is látott a csapatán, olyan fajta legyőzhetetlenségről beszélt, amire nem volt példa az elmúlt két évben szerinte.

A Barcelonának most van pár napja szusszanni egyet, a hét közben nem játszanak meccset. Vasárnap azonban komoly erőpróba vár rájuk, az Atlético Madridhoz utaznak a bajnokságban.

Fotó: Europress/AFP/Josep Lago

Ajánlott videó

Olvasói sztorik