Foci

Nagy Ádámék 0-2-ről visszajöttek az Inter ellen, de végül kiestek

A Nagy Ádámot is foglalkoztató Bologna a hétszeres győztes Internazionale otthonába látogatott kedd este az Olasz Kupa nyolcaddöntőjében.

A bajnokságban egyre jobb formát mutató milánóiak – a legutóbbi öt meccsüket megnyerték – a 34. percben szerezték meg a vezetést, méghozzá egy csodagóllal. Egy szögletet követően a kolumbiai középhátvéd, Jeison Murillo ollózó mozdulattal talált a kapuba (1-0).

Sőt, öt perc múlva már 2-0 állt az eredményjelzőn, miután Rodrigo Palacio is eredményes volt. A Bologna még a szünet előtt szépíteni tudott, Blerim Dzemaili megpattanó lövése csapta be a kapus (2-1).

A 72. percben pont a gólszerzőt váltotta Nagy, akivel jött az egyenlítés is. Egy minutummal később a válogatott középpályás passzolt Adam Masina elé, akinek a beadását Geoffrey Donsah tökéletes mozdulattal fejelt a hálóba (2-2).

A továbbjutás végül hosszabbítás után, a 98. percben dőlt el, amikor Antonio Candreva balos lövése talált utat a kapuba (3-2), így a Nerazzurri jutott be a legjobb nyolc közé.

A negyeddöntőben már ott van rajtuk kívül a Napoli, a Fiorentina, az AC Milan és a Juventus. Hozzájuk csatlakozik majd a Lazio-Genoa, a Sassuolo-Cesena és az AS Roma-Sampdoria párharc győztese.

Most vagy soha. Fogadj élőben a tél legforróbb helyzeteire! Tippmixpro

Eredmény – Olasz Kupa, nyolcaddöntő

Internazionale – Bologna 3-2 – hosszabbítás után
Gólszerző: Murillo (34.), Palacio (39.), Candreva (98.) ill. Dzemaili (43.), Donsah (73.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik