Foci

Kleinheisler új edzőnek kell, hogy bizonyítson

A Hamburg egészen vasárnapig nyeretlenül szerénykedett a Bundesliga utolsó helyén, a 13. fordulóban szonban edzőbuktató győzelmet arattak (0-2) a kikötővárosiak. A Darmstadt volt a szenvedő fél, Norbert Meier vezetőedzőnek pedig távoznia kellett a kispadról a hazai pályán elszenvedett vereség után.

Helyzet van! Ne hagyd ki a legjobb meccseket. Tippelj a Tippmixpron!

Holger Fach sportigazgató is repült a csapattól hétfőn, persze nem véletlenül: a Darmstadt 13 forduló után két győzelemmel, két döntetlennel és kilenc vereséggel a 18 csapatos tabella 16. helyén áll.

Kleinheisler Lászlóék utóbbi hat meccsükön rendre kikaptak, legutóbb október közepén a Wolfsburgot tudta megverni a kiscsapat. A magyar középpályás éppen a Farkasok elleni összecsapáson lőtte meg első gólját a Bundesligában. Azóta rendre kezdőként kapott lehetőséget, kivéve a Schalke elleni meccsen, Gelsenkirchenben egy percet sem töltött a pályán a 22 éves játékos.

Amíg megtalálják a Darmstadt új vezetőedzőjét, az utánpótlást irányító Ramon Berndroth tartja az edzéseket a keret tagjainak. A június 10-én kinevetett Meier menesztése az ötödik edzőváltás a Bundesliga mostani idényében, korábban a Werder Bremennél (Kleinheislert nyáron a brémaiak adták kölcsön a Darmstadtnak), a Hamburger SV-nál, a VfL Wolfsburgnál és az FC Ingolstadtnál történt menesztés.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik