Foci

Az ötéves drukker telefonon kért elnézést a Celtictől, amiért kihagyta a csapat szombati meccsét

A hétvége legaranyosabb történetét írta meg nemrég a BBC. Egy ötéves Celtic-drukker betelefonált a glasgow-i klub központjába azért, hogy elnézést kérjen, amiért kihagyta az együttes hétvégi bajnokiját.

Louis Kayes óriási dilemmával szembesült szombaton. Imádott csapata a Motherwell együttesét fogadta 16:00-tól, az egyik pajtása pedig – mit ad isten – pont erre a délutánra szervezte a szülinapi zsúrját. Az ötéves lurkó hosszadalmas vívódás után végül úgy döntött, nem hagyja cserben barátját, és inkább a mérkőzést hagyja ki.

Bűntudata azonban csak nem akart szűnni, valószínűleg a szülinapi csokitortát sem tudta jóízűen majszolni, így a buli után elkérte az édesanyja telefonját, hogy elnézést kérjen a klubtól.

A vezetőedzővel, Brendan Rodgersszel és a csapatkapitány Scott Brownnal is beszélni szeretett volna, hogy megnyugtassa őket, a jövőben nem fordul elő többet hasonló. Ezt szerdán bizonyítani is fogja, hiszen a kései időpont ellenére tiszteletét teszi a skót csapat Borussia Mönchengladbach elleni Bajnokok Ligája mérkőzésén.

A kis Louisnak legalább a hétvégi szereplés miatt nem kell, hogy bűntudata legyen, hiszen csapata a távollétében is 2-0-s győzelmet aratott a Motherwell ellen, így négy ponttal vezeti a skót bajnokságot.

Nagyot mennek mostanság a brit kisfiúk, nemrég egy nyolcéves kissrác küldte el zsebpénzét kedvenc Fulham-játékosának.

Ne hagyd ki az ősz legjobb legjobb focimeccseit. Fogadj a Tippmixpron!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik