Foci

Venezuela a 94. percben, középkezdésből döntötte el a Kamerun elleni vb-meccset

Deyna Castellanos minden bizonnyal egy életre megjegyzi 2016. október 3.-át. A venezuelai hölgy két gólt is szerzett a Jordániában zajló U17-es női labdarúgó-világbajnokság hétfői játéknapján, így a FIFA okkal választotta meg a meccs emberének.

A mérkőzés 23. percében szerezte meg a vezetést Castellanos kisasszony, és a venezuelaiak már jószerivel el is könyvelték a sikert , amikor a 90. percben Takounda révén egy gyönyörű, sarkazós góllal váratlanul egyenlített Kamerun.

A gólöröm elvitte a hosszabbításra szánt időt, már csak a középkezdésre álltak fel a csapatok. A játékvezető szájába vette a sípot, útjára indította a labdát, aztán vett egy mély levegőt, hogy a hármas sípszóval lefújja a találkozót.

A venezuelaiak, pontosabban Deyna Castellanos az egyetlen lehetséges megoldást választotta, a spori levegővétele alatt, a kezdést követő fél másodpercen belül, a 94. percben kapura rúgta a számára legurított labdát.

Hogy a kameruni kapus, C. Mimboe mit gondolt, azt ne kérdezzék…

Venezuela ezzel a találattal begyűjtötte a három pontot és két mérkőzést követően Kanada és Németország mögött a B-csoport harmadik helyén áll.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik