Foci

David Brian Nielsen fejében furcsa előzmények után találtak agydaganatot

Elképesztő történetet osztott meg magáról egy dán fiatalember, bizonyos David Brian Nielsen. A dán bajnokság hetedik fordulójában a srác kedvenc csapata, a Bröndby hazai pályán épp a Köbenhavn elleni rangadóra készült.

A játékosok melegítettek, a nézők hangoltak és bámészkodtak, amikor a Bröndby lengyel támadója, Kamil Wilczek lábáról lecsúszott egy életerős lövés, ami épp David Brian Nielsen fejét találta telibe.

David elájult, a stadion orvosi személyzete érkezett a segítségére. Az eset óta majd egy hónap telt el, mígnem a szurkoló pár napja az alábbi posztot tette közzé

Sziasztok. A nevem David és én vagyok az a személy, akit fejbe találta a labda, az FC Köbenhavn elleni meccs bemelegítésénél. Szeretném megköszönni az orvosi személyzetnek, az őröknek és valamennyi szurkolótársamnak, akik a közelben álltak azt a gyors intézkedést, amely úgy tűnik, megmentette az életemet. Nem tudom leírni, mennyire hálás vagyok.

Kiderült ugyanis, hogy volt egy daganat az agyamban. Ha Wilczek lő fejbe nem is fedezték volna fel, így tehát mérhetetlenül hálás vagyok a lecsúszott lövésért. Most műtét előtt állok. Mindenkinek köszönöm. És örök hála.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik