Foci

A katalánok visszaküldenék Angliába Cristiano Ronaldót

Már a nyáron visszatérhet korábbi csapatához.

A Real Madrid portugál csillaga, Cristiano Ronaldo szombat este eldöntötte a Barcelona elleni El Clásicót. Szerdán a katalán Sport napilap máris a távozásáról cikkezett.

A portál információi szerint a királyi gárda nyáron túladna a játékoson, méghozzá 60 millió euró ellenében. Ronaldo szerződése 2018 nyaráig él a spanyol fővárosban. A Sport információi szerint két klub harcol majd a leigazolásáért, a Paris Saint-Germain és a Manchester United. Közülük az angol együttes lehet a befutó, mert a franciák inkább Neymar megszerzésén ügyködnek.

Ronaldo többször elmondta, egyszer szeretne visszatérni az Old Traffodra. Azt biztos, hogy a Unitednek nem jelentene problémát, hogy kifizesse a 60 millió eurót. A portugál állítólag 20-25 millió eurós éves fizetést szeretne.

Talán nem meglepő, hogy a néhány nappal az El Clásico után visszaküldenék Angliába CR-t a katalán újságírók. Madridi lapokban ilyet nem lehet olvasni, nem meglepő módon.

Rafa Benítez menesztése után a portugál kivirágzott, látszik rajta, hogy élvezi Zinedine Zidane bizalmát. Furcsa lenne, ha pont most távozna.

 

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik