London, 2015. november 10. 
Cristiano Ronaldo, a spanyol Real Madrid portugál csatára kisfia, Cristiano Ronaldo Jr. társaságában a Ronaldo címû életrajzi dokumentumfilmjének világpremierjén, Londonban 2015. november 9-én. (MTI/EPA/Facundo Arrizabalaga)
Foci

CR7: azt akarom, hogy a gyerekem is olyan jó focista legyen, mint az apja

Tóth Richi
Tóth Richi

Okos, fontos. 2016. 03. 28. 06:02

Mivel ő labdarúgó, nem is akármilyen, azt szeretné, hogy a fia is kövesse őt, erről a kínai Csöcsiang tartományi tévének beszélt. De arról is biztosította hallgatóságát, hogy ő nem fogja kötelezni semmire, majd ő választ, de a példa ott van Cristiano Jr. előtt.

Úgy látom, az atletikus képességei már most rendben vannak. Tudom, még csak ötéves, de imádja a focit, otthon van vagy harminc labdánk.

Korábban Roni beszélt a divathoz fűződő viszonyáról is.

Ez valami olyasmi, amibe beletanul az ember. Ma már csak egyszerűen szeretek jól kinézni, szépnek tűnni. Nem csak a ruháról van szó, a haj is nagyon fontos.

A karrierje után szívesen foglalkozna is a divattal, már ma is nagyon büszke a márkájára, ezt fejlesztené tovább.

Arra vágyom, hogy a saját divatmárkám egyre nagyobb és nagyobb legyen. Ezzel foglalkoznék a foci után.

Kiemelt kép: MTI/EPA/Facundo Arrizabalaga

(Marca és Marca)

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Isco Alarcon (R) of Spain vies for the ball against Nicolae Claudiu Stanciu (L) of Romania during the friendly football match between Romania and Spain in Cluj Napoca, Romania on March 27, 2016. / AFP / DANIEL MIHAILESCUA románok meglepték a spanyolokat, Casillas rekordot döntött
Kitört a balhé a stadionban a véleményes gól után