Foci

Válogatott: Andreas Möller jól érzi magát nálunk

Elégedett jelenlegi állásával a magyar labdarúgó-válogatott másodedzője.

A 85-szörös német válogatott Andreas Möller 2004-es visszavonulása után a Viktoria Aschaffenburg edzője, majd a Kickers Offenbach menedzsere volt, mielőtt októberben elszegődött Bernd Storck szövetségi kapitány segítőjének.

Fantasztikus lesz még egy Európa-bajnokságon szerepelni, ezúttal másodedzőként. Többet is kihozhattam volna a korábbi megbízatásaimból, de nem vagyok az a típus, aki folyton önmagát reklámozza, nem hívogattam senkit és nem ajánlgattam magam

– nyilatkozta a 48 éves szakember a Bild című napilapnak. A játékosként világ- és Európa-bajnok, Bajnokok Ligája-győztes Möller kifejtette, nincsenek karrier-álmai, és jól érzi magát mostani feladatkörében.

Így Bad Homburg-i otthonából szemmel tudja tartani a Németországban légióskodó magyarokat, köztük Huszti Szabolcsot (Eintracht Frankfurt) – aki ugyan lemondta a válogatottságot -, Szalai Ádámot (Hannover 96) és Kleinheisler Lászlót (Werder Bremen).

A magyar válogatott idén 44 év után szerepel ismét Eb-n: sorrendben Ausztriával (június 14., Bordeaux), Izlanddal (június 18., Marseille) és Portugáliával (június 22., Lyon) találkozik a franciaországi torna F csoportjában.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik