Foci

Döntés született Dzsudzsákról: eladják!

24.hu
24.hu

2016. 02. 16. 07:45

A Bursaspor elnöksége úgy érzi, a drága játékos teljesítménye nincs egyenlő arányban a hasznával.

A Bursaspor belügyeiben mindig jól értesül bursaspordabugun.com azt írja, hogy a kupából egy harmadosztályú csapat ellen kieső és a bajnokságban is gyengén muzsikáló futballklub hétfői elnökségi ülésén döntés született Dzsudzsák Balázsról.

Nem telt el fél év és a nyáron nagy csinnadrattával bemutatott válogatott szélső számára kínai vevőt keresnek. Nem csak Dzsudzsákkal vannak így, hanem a szintén nyári szerzeménnyel, a belga válogatott Tom De Sutterrel is.

A lap szerint a klub vezetői a hétfői elnökségi ülésen megállapították, a csapat – 21. forduló, 25 pont, 13. hely – és azon belül a két meglehetősen drága játékos teljesítménye nincs egyenlő arányban a befektetések mértékével, ezért eladnák őket. Európában már nincs nyitva az átigazolási piac, de Ázsiában, a télen már eddig is csillagászati összegeket költő kínai piac még speciel nyitott.

Dzsudzsákot jelenleg jegeli klubja. Az utóbbi három meccsen kétszer kispadozott és egyszer állt be pár percre. Ugyanakkor tény, a Bursaspor jelentős, 19 millió eurós adóssággal küzd.

Így mi válogatottunk csapatkapitányának a padoztatását és eladási szándékát sokkal inkább a klubvezetés rossz gazdálkodása és nem a futballista gyengének értékelt teljesítménye számlájára írjuk. Megjegyezzük, ha már így alakult, az Eb-miatt Dzsudzsáknak sem ártana, ha rendszeresen pályára lépne. Valahol máshol.

Kommentek

Mi van? Cristiano Ronaldo spornoszexuális?
Suspended UEFA president Michel Platini arrives to attend his appeal against a eight year ban from football on February 15, 2016 at the FIFA headquarters in Zurich .


The 60-year-old Frenchman was banned for eight years on December 21 over a two million Swiss franc ($2 million/1.8 million euro) payment that FIFA leader Sepp Blatter authorised for Platini. Blatter was also banned for eight years. / AFP / MICHAEL BUHOLZERNyolc órán át hallgatták ki Michel Platinit