Foci

Döntés született Dzsudzsákról: eladják!

24.hu
24.hu

2016. 02. 16. 07:45

A Bursaspor elnöksége úgy érzi, a drága játékos teljesítménye nincs egyenlő arányban a hasznával.

A Bursaspor belügyeiben mindig jól értesül bursaspordabugun.com azt írja, hogy a kupából egy harmadosztályú csapat ellen kieső és a bajnokságban is gyengén muzsikáló futballklub hétfői elnökségi ülésén döntés született Dzsudzsák Balázsról.

Nem telt el fél év és a nyáron nagy csinnadrattával bemutatott válogatott szélső számára kínai vevőt keresnek. Nem csak Dzsudzsákkal vannak így, hanem a szintén nyári szerzeménnyel, a belga válogatott Tom De Sutterrel is.

A lap szerint a klub vezetői a hétfői elnökségi ülésen megállapították, a csapat – 21. forduló, 25 pont, 13. hely – és azon belül a két meglehetősen drága játékos teljesítménye nincs egyenlő arányban a befektetések mértékével, ezért eladnák őket. Európában már nincs nyitva az átigazolási piac, de Ázsiában, a télen már eddig is csillagászati összegeket költő kínai piac még speciel nyitott.

Dzsudzsákot jelenleg jegeli klubja. Az utóbbi három meccsen kétszer kispadozott és egyszer állt be pár percre. Ugyanakkor tény, a Bursaspor jelentős, 19 millió eurós adóssággal küzd.

Így mi válogatottunk csapatkapitányának a padoztatását és eladási szándékát sokkal inkább a klubvezetés rossz gazdálkodása és nem a futballista gyengének értékelt teljesítménye számlájára írjuk. Megjegyezzük, ha már így alakult, az Eb-miatt Dzsudzsáknak sem ártana, ha rendszeresen pályára lépne. Valahol máshol.

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Mi van? Cristiano Ronaldo spornoszexuális?
Suspended UEFA president Michel Platini arrives to attend his appeal against a eight year ban from football on February 15, 2016 at the FIFA headquarters in Zurich .


The 60-year-old Frenchman was banned for eight years on December 21 over a two million Swiss franc ($2 million/1.8 million euro) payment that FIFA leader Sepp Blatter authorised for Platini. Blatter was also banned for eight years. / AFP / MICHAEL BUHOLZERNyolc órán át hallgatták ki Michel Platinit