Foci

Kiderült, három Fradi-játékos érdekelt az autóbalesetben

Eddig csak úgy tudtuk, Varga Roland és Busai Attila karambolozott ittasan vasárnap hajnalban. De ki lehet a harmadik?

Újabb részletek derültek ki a Ferencváros labdarúgóinak balesetéről. Egy szemtanú elmondása szerint Varga Roland és Busai Attila mellett egy harmadik játékos is ült abban az autóban, amely szombatról vasárnapra virradóra a XII. kerületben, a Kútvölgyi úton betonfalnak ütközött, de ő taxiba ült és távozott a helyszínről.

A gépjárművet, amely összetört és az összes légzsákja kinyílt Varga Roland vezette. A szemtanúk szerint a játékosok ittas állapotban voltak, egyikük ráadásul szóváltásba keveredett a járókelőkkel.

fradi.hu
Vajon Varga (b1) és Busai (b3.) mellett ki lehet a harmadik fradista? Forrás: fradi.hu

A klub közleménye szerint “a két játékos a történtekről azonnal tájékoztatta a klub vezetését. A sportolók arról is beszámoltak, hogy mielőtt kocsiba ültek volna, kisebb mennyiségben alkoholt fogyasztottak, azonban mindketten úgy érezték, az elfogyasztott ital már távozott a szervezetükből. A felelősséget mindenért vállalják a hatóságok előtt, egyben nagyon sajnálják, hogy ilyet tettek.

Az FTC az érintetteket felelőtlenségük miatt természetesen súlyosan megbünteti a labdarúgócsapat házirendje szerint, a büntetés mértékét azonban a klub és a játékosok magánügyként kezelik. Az ügyet vizsgálja a Budapesti Rendőr-főkapitányság közlekedésrendészeti főosztálya is.

A zöld-fehérek szerdán törökországi edzőtáborozásra utaznak, egyelőre nem tudni, hogy az érintett játékosok tagjai lesznek-e a küldöttségnek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik