Foci

A West Ham United focistája a magyar Varga Rolandot utánozta

Kálnoki Kis Attila
Kálnoki Kis Attila

sportújságíró. 2016. 01. 19. 11:44

Diafra Sakho úgy látszik "olvassa a magyar internetes oldalakat" és nem akart lemaradni a fradistáktól.

A West Ham United csatára hétfőről keddre virradó éjszaka összetörte 200 ezer font értékű Lamborghinijét. Diafra Sakho, Varga Rolanddal és Busai Attilával, illetve az eddig ismeretlen harmadik társukkal ellentétben, akik szombatról vasárnapra ütköztek ittasan betonfalba, Kelet-Londonban egy ház falának csapódott, és egy másik autóban is kárt tett. A két eset hasonlósága, hogy a labdarúgók az ütközést egyaránt minimális sérülésekkel megúszták.

Diafra Sakho (diafra sakho)
Diafra Sakho most nem ennyire boldog Fotó: europress

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Budapest, 2015. november 15.
A magyar válogatott ünnepli gyõzelmét a Magyarország-Norvégia labdarúgó Európa-bajnoki pótselejtezõ mérkõzés végén a budapesti Groupama Arénában 2015. november 15-én. Magyarország 2-1-re gyõzött Norvégia ellen, így kettõs gyõzelemmel jutott ki a 2016-os, franciaországi kontinensviadalra. A magyar labdarúgó-válogatott 44 év után szerepelhet ismét Európa-bajnokságon.
MTI Fotó: Illyés TiborNémetország-Magyarország focimeccs lesz májusban
Budapest, 2014. október 8.
Talant Dujshebaev, a magyar férfi kézilabda-válogatott 2017 januárjáig megbízott új szövetségi kapitánya a fõvárosi Hotel Héliában tartott bemutatkozó sajtótájékoztatóján 2014. október 8-án. A spanyol-orosz szakember az elsõ külföldi szakvezetõ, aki betölti ezt a posztot.
MTI Fotó: Kovács TamásDujshebaev: enyém a felelősség