Florentino Pérez (florentino pérez, )
Foci

Nagybevásárlást tarthat a kizárás előtt a Real Madrid

24.hu
24.hu

2016. 01. 16. 13:42

Igazi nagyágyúk lehetnek az érkezők között.
Korábban a témában:

Csütörtökön a következő két átigazolási időszakból (2016 nyara és 2017 tele) kizárták a Real Madrid és az Atlético Madrid labdarúgócsapatát. Az angol The Sun bulvárlap értesülései szerint még januárban nagybevásárlást tarthat a királyi gárda.

Florentino Pérez igazi nagyágyúkat szeretne a klubhoz csábítani. Zinedine Zidane vezetőedző kívánságlistáján a hírek szerint Eden Hazard szerepel. A Chelsea belga szélsőjéért állítólag 80 millió fontot kellene fizetnie a Realnak.

Péreztől sosem állt távol a nagy nevek leigazolása, 2017 nyaráig nem nem szeretne tétlenkedni. Állítólag Robert Lewandowski, Paul Pogba, Sergio Agüero, és David de Gea is érkezhet Madridba. Az már más kérdés, hogy ezeknek a híreknek mennyi valóságalapja van.

Viszont ha a felsorolt játékosok közül egy vagy kettő érkezik, akkor a nagy nevek közül valakinek minden bizonnyal távoznia kell.

Kommentek

German Soccer Bundesliga 2015/16 - Photocall of Hamburger SV on 15 July 2015 in Hamburg, Germany: Zoltan StieberHivatalos: kölcsönadta Stiebert a Hamburg
Kezet foghat a görög és az izraeli focista