MADRID, SPAIN - JANUARY 5: Zinedine Zidane, new head coach of Real Madrid, informs the media during a press conference in Madrid, Spain on January 4, 2016. Berkan Unlu / Anadolu Agency
Foci

Zidane: Ne hasonlítsanak Guardiolához

Vaskor Máté
Vaskor Máté

újságíró. 2016. 01. 05. 16:46

A Real Madrid újonnan kinevezett menedzsere úgy véli, nem szolgált rá, hogy a Bayern München trénerével említsék egy lapon.
Korábban a témában:

Mint ismert, a Királyi Gárda hétfőn menesztette a kispadról Rafa Benítezt, akinek helyét a klub legendája, Zinédine Zidane veszi át.

A világbajnok francia kedden máris sajtótájékoztatót tartott Madridban – írja a BBC.

Ne hasonlítsanak engem Guardiolához. Hihetetlen eredményeket ért el edzői pályafutása során

– hangsúlyozta Zizou.

Pep Guardiola a Barca második csapatánál kezdte karrierjét trénerként, majd Messiékkel négy év alatt 14 trófeát nyert meg, közte a Bajnokok Ligáját, a Spanyol Kupát és a bajnokságot. Zidane helyzete kísértetiesen hasonló, hisz az elmúlt időszakban a Real Madrid Castillát irányította.

Guardiola remek edző, és amit csinál azegyedülálló. Guardiola ő Guardiola. Megpróbálom kihozni magamból a maximumot, de nem hasonlítom magam senkihez. Játékosként sem tettem.

Zidane a labdarúgással kapcsolatos filozófiájáról a következőképpen beszélt:

Kitűztem magam elé célokat, és mindent elkövetek, hogy el is érjem azokat. A jó játék mindig fontos volt a Bernabéuban, és remélem, irányításom alatt sem vallunk kudarcot. A támadásra kell összpontosítanunk, egyensúlyban kell lennünk, ennyi az egész.

 

 

 

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

SANT JOAN DESPI, SPAIN - DECEMBER 30: Aleix Vidal poses with a Barcelona jersey prior to his registration after the end of the FIFA sanction to the FC Barcelona, in Sant Joan Despi, Spain on December 30, 2015. Barcelona can call on Arda Turan and Aleix Vidal for the first time after a Fifa-imposed ban on the club registering new players as they seek to breach Espanyol’s resilient defence in the Copa del Rey on Wednesday. Albert Llop  / Anadolu Agency77 játékost igazolt a Barcelona egy nap alatt
böde dániel (böde dániel)Dárdai az év edzője, Böde az év labdarúgója lehet Magyarországon