Foci

Rono, Roni, a büntetőt azért illett volna berúgni

A lelátón egyetlen Real Madrid szurkoló örült. Az, aki elkapta Cristiano Ronaldo csúnyán fölé bombázott tizenegyesét.

Hatalmas elánnal kezdte a Real Madrid a Spanyol Bajnokság 17. fordulójának nyitómérkőzését a Real Sociadad ellen. Két nagy helyzet után a 24. percben Cristiano Ronaldo még egy büntetőt is fölé bombázott.

Idén Ronaldo még nem bakizott tizenegyről, de tavaly legutóbbi hármat is kihagyott. Azonban, hogy ne maradjon szégyenben, arról a játékvezető gondoskodott, mert a 43. percben újrázhatott a portugál – ezúttal sikerrel (1-0)

Szünetben azonban bealudhattak Rafa Benitez tanítványai, mert a 49. percben Bruma egalizált (1-1), ennek hatására azonban fokozatot váltottak a madridiak.

Ki más, mint ismét Ronaldo köszönt be a 68. percben. Egy bal oldali szögletet lőtt meg fél fordulatból, ballal pazarul (2-1)

A hajrában újra Cristiano Ronaldo nevét jegyezhetjük meg, de most nem gólszerzőként. A saját térfelén mesterien szerzett, majd tartott meg egy labdát, amit aztán, szaknyelven kulcspasszként Gareth Bale elé tálalt. A walesi balról kapásból becsavarta, Lucas Vazquez mesterien átvette és a kapuba gurította (3-1).

Spanyol bajnokság, 17. forduló, eredmények:

Real Madrid – Real Sociedad 3-1
(Gól: C. Ronaldo 43., 68., Lucas Vazquez, 86., ill, Bruma 49.)

Levante–Málaga 0–1
(Gól: Duda 80.)

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik