Foci

Bogdán a harmadik percben potyagólt kapott, pont nélkül maradt a Pool

Három mérkőzés óta nyeretlen Jürgen Klopp csapata.

Az angol labdarúgó-bajnokság (Premier League) vasárnap kora délutáni mérkőzésén a Liverpool az újonc Watford otthonába látogatott. Simon Mignolet sérülése miatt Bogdán Ádám először szerepelt új csapatában PL-találkozón. Nem indult jól a mérkőzés, már a harmadik percben vezetett a vendéglátó.

Sajnos a magyar kapus hathatós közreműködésével. Ugyanis egy szöglet után kiejtette a labdát az ötösön belül, a leggyorsabban eszmélő Nathan Aké pedig a hálóba továbbította a játékszert (1-0).

A folytatásban is a hazaiak veszélyeztettek, sőt megduplázták az előnyüket. Troy Deeney indítása után Odion Ighalo a kapufa segítségével lőtt a hosszú alsóba (2-0).

A Liverpool gyakorlatilag az egész mérkőzésen alárendelt szerepet játszott, igazán nagy gólszerzési lehetősége nem is volt. Bogdán azért egy nagy bravúrt is bemutatott, a 65. percben Ighalo teljesen üresen lépett ki, honfitársunk tökéletes reflexmozdulattal kiütötte a labdát.

A hajrában a nigériai csatár végleg lezárta a mérkőzést, Deeney beadása után szezonbeli tizedik góljával kialakította a 3-0-s végeredményt.

A Watford újabb győzelmével már hetedik a tabellán, Jürgen Klopp csapata viszont a legutóbbi három mérkőzését nem tudta megnyerni.

Eredmény – Premier League, 17. forduló

Watford – Liverpool 3-0 (2-0)
Gólszerző: Aké (3.), Ighalo (15., 85.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik