Foci

Csank: Erre épelméjű ember előzőleg nem gondolhatott

A magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya úgy véli, Feröer-szigetek legjobbjait négykézláb is le kell győznünk a csütörtöki Eb-selejtezőn.

Csütörtökön 20 óra 45 perces kezdéssel lép pályára a Groupama Arénában a Storck-csapat Feröer-szigetek ellen az F csoport kilencedik fordulójában. Sorsdöntő meccs lesz ez a mieink számára, hisz amennyiben nem sikerült begyűjteni mindhárom pontot, úgy szinte biztosan pótselejtezőre kényszerül a gárda.

Csank János, az NB II-ben szereplő Zalaegerszeg vezetőedzője szerint szerencsés a nemzeti együttes, mert ő az elmúlt hónapokban minden idők leggyengébb román, finn és görög válogatottját látta a gyepen.

Az említett trió tagjai soha nem vonultattak fel olyan szerény képességű futballistákat, mint most. Csak halkan sorolom, nehogy megbélyegezzenek, mondván ellendrukker vagyok: még ebben viszonylag könnyű csoportban is meg kell szenvednünk azért, hogy egyenes ágon továbbjussunk, vagy pótselejtezőt érő helyet harcoljunk ki – nyilatkozott a szakember a boon.hu megkeresésére.

Hozzátette, nem hiszi, hogy a feröeriek komoly ellenfeleink lesznek, ezért biztos győzelmet vár a fiúktól.

“A számunkra soron következő válogatott elsősorban lélektanilag tűnik veszélyesnek, ugyanis oda-vissza megverte Görögországot és erre épelméjű ember előzőleg nem gondolhatott. Most azonban már tudjuk, hogy az északiak azért könyvelhettek el két sikert az egykor szebb napot látott déliek ellen, mert utóbbiak nagyon mély gödörbe kerültek. Szóval a magyar válogatottnak, minden baja, vagy problémája ellenére, úgymond „négykézláb” is magabiztosan kell begyűjtenie a 3 pontot.”

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik