Foci

Hajdú B. István remek humorral korrigálta bakiját

hajdu-b-istvan(650x433).jpg (Array)
hajdu-b-istvan(650x433).jpg (Array)

Többek közt ezért ő hazánk egyik legközkedveltebb kommentátora.

Történt, hogy a Videoton kedden este hatalmas küzdelemben 1-1-es döntetlent játszott a Sóstói stadionban a BATE Boriszovval szemben. A találkozót az M4 adta élőben Hajdú B. István tolmácsolásában.

Szűk negyed órája voltak pályán a felek, amikor a neves szakember véletlenül a támadó Gyurcsó neve helyett Gyurcsányt ejtett ki a száján, majd azonnal javította önmagát.

A szünetben Bozsik Péter elemezte a stúdióban az addig látottakat, majd mikor visszakapcsoltak a helyszínre, Hajdú B.  ejtett pár szót a nyelvbotlásáról.

A fent látható videó ugyanis azon nyomban felkerült a legnagyobb videómegosztó portálra. A kommentátor megjegyezte, szerencsére rengetegen nézik a közmédia sportcsatornáját, hisz aprócska hibáját rögtön felkapta az internet népe.

És Hajdú B. nem lenne Hajdú B., ha nem egy poénnal zárta volna le az ügyet. Megígérte, hogyha egyszer alkalma lesz a korábbi politikus bármilyen eseményéről tudósítani, biztosan Gyurcsót mond majd.

 Fotó: MTI

Tévedni emberi dolog, és talán mindnyájan megbocsátunk neki a tévedéséért.

Nem ő volt az első egyébként, aki a fehérvári támadó nevével “bajba került”. Gundel Takács Gábor a válogatott tavalyi dánok elleni barátságos meccsén követte el ugyanezt a hibát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik