Foci

Klubrekorddal jutott tovább a Loki

DVSC-TEVA - SKONTO RIGA (Array)
DVSC-TEVA - SKONTO RIGA (Array)

Esélytelen volt a lett csapat a debreceni visszavágón.

A lettországi 2-2 után valószínűleg egyik debreceni sem gondolta volna, hogy ilyen simán továbbjut a csapat az Európa Liga-selejtező harmadik fordulójába.

Már az első félidőben öt góllal vezetett a Loki. Az eredmény még így a vendégekre nézve volt hízelgő. Tisza Tibor és Ibrahima Sidibe is duplázott, valamint a fiatal Balogh Norbert is betalált.

Fotó: MTI

A második féidőben ott folytatta Kondás Elemér csapata, ahol negyed órával korábban abbahagyta. Brkovic fejesgólja után Szakály panenkázott egy büntetőt a kapuba, majd Catillion is betalált. A lettek két gólt még becsületből szerezni tudtak, de ez semmire sem volt elég.

Továbbjutott tehát a DVSC-TEVA 11-4-es összesítéssel.

Eredmény – Európa Liga-selejtező, második forduló, visszavágó

DVSC-TEVA – Skonto Riga 9-2 (5-0)

Debrecen, Nagyerdei Stadion Játékvezető: V. Meshkov (orosz)

DVSC: Verpecz – Jovanovic, Brkovic, Mészáros N., Korhut – Bódi (Horváth 62.), Varga J. (Zsidai 46.), Szakály P. – Tisza, Balogh N. (Castillion 56.), Sidibe

Skonto: Pavlovs – Timofejevs, Rode, Sorokins – Murillo (Indrans 54.), Kozlovs – Jermolajevs, Kovalovs, Visnakovs (Berenfelds 46.) – Gutkovskis, Karasausks (Lukanyuk 61.)

Gólszerző: Tisza (7., 45.), Balogh (12.), Sidibe (29., 31.), Brkovic (51.), Szakály (54.-tizenegyesből), Bódi (58.), Castillion (70.) illetve Gutkovskis (59.), Rode (65.)

Sárga lap: Varga (38.) illetve Kovalovs (27.), Timofejevs (72.)

Piros lap: Kovalovs (80.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik