Foci

Benitez rögtön trófeákat nyerne

Rafa Benítez (Array)
Rafa Benítez (Array)

A Real Madrid frissen kinevezett vezetőedzője gyorsan letenné a névjegyét a spanyol fővárosban.

Carlo Ancelotti menesztése után nem telt el sok idő, a Real Madrid kinevezte az új trénert Rafa Benitez személyében. A szurkolókat nagyon megosztja a spanyol mester személye, hiszen bár anno a Valenciával és a Liverpoollal remekül teljesített, azóta nem jöttek az eredmények, és a Napoli is többre volt hivatott kerete alapján.

Benitez a sajtótájékoztatón elmondta, igazán boldog, hogy hazatérhet, hiszen a játékoskarrierjét a Real Madridnál kezdte, majd 1993 és 1995 között edzette is a fővárosiak B csapatát.

Fotó: Europress Fotóügynökség

“Remélem, hogy gyorsan trófeákat nyerünk majd és jó játékkal szolgáljuk ki a közönséget. Megígérem, hogy legjobb tudásom szerint végzem majd a munkámat, és remélem hogy meghálálom majd a bizalmat” – mondta a spanyol edző.

Florentino Perez így vélekedett legújabb szerzeményéről: “Mindig nagyon az elvárások a Real Madriddal szemben, és ez igaz az új edzőre is. Rafa komoly szenvedéllyel végzi a munkáját. Fantasztikus módon képes felkészülni a meccsekre.”

Rafa Benitez legfőbb feladata az lesz madridban, hogy – bármilyen meglepő – folytassa az Ancelotti által megkezdett utat, vagyis Ronaldóék továbbra is látványosan focizzanak és visszataláljanak ahhoz a formához, amit tavaly ősszel mutatott a csapat, amikor 22 nyert meccset húztak be zsinórban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik