Foci

Horváth Ferencet kicsapták Győrből

Horváth Ferencen kívül Szamosi Tamás és Sütő Szilárd edzőkkel is szerződést bontott az NB I-ben szereplő Győri ETO.

A Győri ETO honlapján jelentette be, hogy meneszti a csapat vezetőedzőjét, Horváth Ferencet. Az utolsó csepp a pohárban valószínűleg a hétközi kupabúcsú volt, ahol a Győr Gyirmóton kapott ki 2-0-ra.

A vezetőedzőn kívül Szamosi Tamás és Sütő Szilárd edzők sem állnak már a győriek alkalmazásában. 

Az első csapat felkészítését Fórián Zsolt, Tokody Tibor, Igor Nicsenko, Jordi Illa Solé és Tőkés László irányítja az új vezetőedző kinevezéséig.

A győriek 12 forduló után a nyolcadik helyen állnak a tabellán, és már 18 pont a hátrányuk az éllovas Videotonnal szemben.

 Fotó: MTI

A Rangadó.hu értesülése szerint Pintér Attila javaslatára a Haladástól a közelmúltban távozó Artner Tamás lehet a Győr következő vezetőedzője.

Az előző szövetségi kapitány korábban azt nyilatkozta, hogy most pihenni szeretne, tehát az ő visszatérése jelenleg nem aktuális. Viszont közismerten jó kapcsolatban van Tarsoly Csaba klubtulajdonossal és jó véleménnyel van Artner Tamás szombathelyi munkásságáról, ezért őt javasolta a menesztett Horváth Ferenc helyére, és már meg is kezdődtek a tárgyalások.

Artner jelenleg a Haladás VSE labdarúgó utánpótlás-szakosztályát irányítja.

Edzőváltások a labdarúgó OTP Bank Liga 2014/2015-ös idényében

Szeptember 4.: Lombard Pápa Termál FC, Mátyus János helyett Kovács László
Október 6.: Budapest Honvéd, Pietro Vierchowod helyett ideiglenesen Jasper Adrianus de Muijnck és Simon Miklós
Október 20.: Nyíregyháza Spartacus, Csábi József helyett Mátyus János
Október 21.: Szombathelyi Haladás, Artner Tamás helyett Szentes Lázár
Október 26.: Budapest Honvéd, az ideiglenesen kinevezett Jasper Adrianus de Muijnck és Simon Miklós helyett Csábi József
Október 27.: PMFC-Matias, Véber György helyett ideiglenesen Kulcsár Árpád                 Október 31.: Győri ETO, Horváth Ferenc helyett Fórián Zsolt, Tokody Tibor, Igor Nicsenko, Jordi Illa Soléés Tőkés László irányítja az új vezetőedző kinevezéséig.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik