Foci

C. Ronaldo meglepődött, majd elérzékenyült

A portugál klasszist a Szuperkupa díjátadását követően egykori mestere, mentora Sir Alex Ferguson lepte meg.

A Real Madrid Cristiano Ronaldo duplájával 2-0-ra verte kedd este Cardiffban, a Szeprkupa döntőjéban a Sevillát. A díjátadáson a portugál klasszist meglepetés érte, ugyanis a VIP páholyból egyszercsak leszólította egykori edzője, Sir Alex Ferguson.

Cristiano Ronaldo 2003-ban, 18 évesen, nyers, ifjú titánként fogadta el Ferguson és a Manchester United ajánlatát. A skót edző keze alatt fejlődött a világ egyik, ha nem a legnagyobb játékosává.

A páros szoros és bensőséges kapcsolatot épített ki az együtt töltött hat év alatt az Old Traffordon, és továbbra is rendszeres kapcsolatot tartanak egymással. Sir Alex Ferguson sohasem tagadta, hogy különlegesen kedveli a támadót. Mindez a fenti rövid jelenetből is látható: Fergie és CR7 arca is felderült, és rövid, kedves szóváltást, gratulációt – Ronaldo első Szuperkupáját nyerte – követően megölelték egymást és láthatóan mindketten elérzékenyültek.

Eredmény – Európai Szuperkupa, döntő

Cardiff City Stadium, Játékvezető: Mark Clattenburg (angol)

Real Madrid (spanyol) – Sevilla (spanyol) 2-0 (1-0)

Real Madrid: Casillas – Carvajal, Pepe, Sergio Ramos, Fabio Coentrao 8Marcelo, 84.) – Kroos, Modric (Illarramendi, 86.) – J. Rodríguez (Isco, 72.) – Bale, Benzema, Ronaldo

Sevilla: Beto – Coke (Fiegueiras, 84.), Pareja, Fazio, Fernando Navarro – Krychowiak, Daniel Carrico – Vidal (Aspas, 66.), Parreu, Suárez (Reyes, 78.), Vitolo – Bacca

Gólszerző: C. Ronaldo (30., 49.)

Sárga lap: Carvajal (45.), Kroos (53.) illetve Vitolo (42.), Navarro (66.)

Piros lap:

A Real Madrid története során másodszor nyerte el az európai Szuperkupát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik