Foci

Otthon nem tud hibázni a Loki

szakály péter (szakály péter)
szakály péter (szakály péter)

A 75 percig emberhátrányban futballozó Debrecen 1-0-ra verte az MTK-t.

Az OTP Bank Liga 9. fordulójában az eddig öt vereséget gyűjtő és gyengén rajtoló fővárosiak látogattak ahhoz a Lokihoz, mely az előző körben egy hármast kapott a bajnok Győrtől, de ettől függetlenül a cívisvárosiak a tabella 2. helyén álltak.

És ott is maradtak, mivel hiába állították ki a Trninicet a 14. percben, az MTK nem tudott élni a lehetőséggel. Pedig az első felvonásban több helyzete is volt a vendég alakulatnak, de a hajrában a Loki is betalálhatott volna.


Kihúzta kapott gól nélkül a Debercen
Fotó: MTI

A fordulást követően meglepetésre a DVSC volt aktívabb és ennek meg is lett a gyümölcse a 65. percben: Szakály küldte közelről a kapuba Korhut passzát (1-0).

A folytatásban a szerencse is a debreceniek mellé szegődött, így az MTK nem tudott betalálni. A piros-fehérek sikerükkel maradtak a második helyen, az MTK viszont még mindig a 14.

Eredmény – OTP Bank Liga, 9. forduló

Debreceni VSC – MTK 1-0 (0-0)
Gólszerző: Szakály (65.)

Debrecen: Verpecz – Lázár P., Mészáros, Trninic, Korhut – Szakály, Zsidai, Vadnai (Seydi, 91.), Ferenczi (Brkovic, 34.) – Volas (Kulcsár, 58.), Sidibe Vezetőedző: Kondás Elemér.

MTK: Hegedűs L. – Poór, Vukmir, Kálnoki Kis, Fejes – Pölöskei Zs., Batik(Hajdú, 77.) – Vass P. (Varga, 58.), Kanta (Ayub, 46.), Bese – Eppel Vezetőedző: Garami József.

Sárga lap: Ferenczi (18.), Zsidai (78.), Szakály (80.), illetve Eppel (34.), Fejes (69.), Poór (92.)

Piros lap: Trninic (14.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik