Foci

Nagyon boldog a Fradi a Dinamo legyőzése után

böde dániel (böde dániel, ftc, ferencváros, )
böde dániel (böde dániel, ftc, ferencváros, )

Órák óta fogadja a gratulációkat a Ferencváros labdarúgócsapata a Dinamo Kijev legyőzése miatt. A vezetőedző szerint presztízsből is nyerni kellett.

Ahogyan arról élő közvetítésünkben is beszámoltunk, pénteken a marbellai edzőtáborozása első felkészülési meccsén a Ferencváros 3-2-re megverte a BL-szereplő Dinamo Kijevet.

A második játékrészben remeklő Fradit érthetően feldobta a siker, még ha csak edzőmeccsről is van szó. Ricardo Moniz ezúzzal is higgadtan értékelt:

“Most is azokkal a buta hibákkal kezdtük a meccset, mint amilyeneket az ősz folyamán is elkövettünk. Aztán felálltunk, mint ahogy korábban is, és egy nagy csapatot vertünk meg. Ez presztízs a Ferencváros számára, nagyon boldog vagyok. A második félidőben nyomást gyakoroltunk, több góllal is nyerhettünk volna” – így a zöld-fehérek vezetőedzője, aki szólt a kétgólos Böde Dánielről is.

“Valóban jól játszott Dani, de ez egy csapatjáték, nem mehetünk el például Bönig vagy Otten teljestíménye mellett. Az ő játékuk nem látványos, de nagyon hasznos” – mondta Moniz.

A Fradi szombaton elvileg a CFR Cluj együttesével meccsel, ha megrendezik a találkozót, ugyanis nagy esőzés volt péntekről szombatra virradóra Marbellán.

Videó – a 3-2 után értékelt Moniz:

Így esett az eső az edzőtáborban:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik