Foci

Brazil csatár érkezett Kecskemétre

Edison Tarabai személyében brazil támadót igazolt a Kecskeméti TE.

Teljes nevén Edison Luis dos Santos a máltai Hibernians FC-től érkezett a lilákhoz. Csapatával idén második helyet ünnepelhetett a máltai bajnokságban, míg a kupában hazavihették az aranyat. A brazil képességeit mutatja, hogy a góllövőlistán másodikként zárt, 30 találkozón 23 gólt szerzett, hétszer pedig a társakat hozta kihagyhatatlan helyzetbe. A brazil kétéves szerződést írt alá a magyar pontvadászat ötödikjével.

“Egy korábban Magyarországon játszó brazil játékoson keresztül ismertem meg KTE-t és a magyar bajnokságot. Tudtam, hogy egy jó csapathoz kerülök ahol az eredmények és a játékoskeret is kitűnő. Először szeretnék bekapcsolódni a munkába és sokat dolgozni. Fontos megszerezni a szakmai stáb bizalmát, megismerni a csapattársaimat és ahol lehet ott akarok segíteni új klubomnak. Gyors, jól fejelő és cselező játékosnak tartom magam és nem szeretem sokáig tartogatni a labdát, inkább egy-két érintésben és passzjátékban gondolkodom” – nyilatkozta Tarabai a kecskemetite.hu-nak.

A kontraktus értelmében Tarabai pályára léphet a Hibernians csapatában az Európa Liga selejtezőjében, ahol a máltaiak az FK Szarajevóval meccselnek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik