Foci

Egy pontra csökkent a Győr hátránya

A tartalékos Győr 2-0-ra legyőzte idegenben a Zalaegerszeget, így már csak egy pont a hátrányuk az éllovas Debrecennel szemben.

A vendégeknél nem léphetett pályára Aleksidze, Ahjupera, Koltai, Ji Parana és Simon, azonban a zöld-fehérek így is legyőzték a lelkesen küzdő Zalaegerszeget. Mindössze négy percet kellett várni az első győri gólra, amikor is egy szöglet után Kamber emelkedett a legmagasabbra, és a kapuba bólintott (0-1).

A bekapott gól után a vendégek átadták a területet a Zetének, de a bajnokságban még nyeretlen csapat nem tudta veszélyeztetni Stevanovic kapuját. Varga még az első félidőben tövább növelhettte volna a győriek előnyét, de lövésébe bele tudott érni Jahic, így a labda centikkel ment el a kapufa mellett.

A második játékrészben szintén Varga került helyzetbe, de Jahic eszén nem tudott túljárni. Végül a 78. percben Trajkovic használt ki egy védelmi hibát, így megpecsételte a kék-fehérek sorsát: 22 forduló után is nyeretlenül áll a tabella utolsó helyén a Zalaegerszeg.

Eredmény – OTP Bank Liga, 22. forduló
ZTE FC-Győri ETO FC 0-2 (0-1)
Gólszerzők:
Kamber (4.), Trajkovic (72.) 

Zalaegerszeg: Jahic – Kocsárdi, Bogunovic, Szalai T., Ganugrava – Máté, Szakály, Pál D. (Polareczki, a szünetben), Nicorec (Pavicevic, 50.) – Balázs (Vittman, 70.), Brkic.

Győr: Stevanovic – Babic (Takács, 58.), Djordjevic, Szabó O., Völgyi – Pátkai, Kamber, Varga R. (Tokody, 73.), Strestik – Dinjar (Trajkovic, 51.), Pilibaitis.

Sárga lap: Brkic (74.), illetve Trajkovic (67.)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik