Foci

A Paks unalmas meccsen ikszelt a Kaposvárral

Gól nélküli döntetlent játszott egymással a Paks és a Kaposvár az OTP Bank Liga 22. fordulójában.

A legutóbbi öt mérkőzéséből négyszer vereséget szenvedett a paksi alakulat, a Rákóczi pedig egy pontra volt az utolsó előtti helytől a fordulót megelőzően. Így érthető módon mindkét együttes számára fontos volt a három pont: a hazaiak rossz sorozatukat szerették volna megtörni, míg a vendégek számára minden egyes pont a bentmaradást jelentheti.

Ennek az igyekezetnek ellent mond a lejátszott mérkőzés, ugyanis az első félidőről mindent elmond, hogy az először a 45. percben szisszent fel a publikum: ekkor Kiss Tamás vállalkozott messziről lövésre, viszont a labda ha centikkel is, de elkerülte a kaput. Az első játékrész krónikájához tartozik, hogy Sipeki gólját kezezés miatt érvénytelenítette a játékvezető.

A fordulás után sem volt sokkal több helyzet, azonban a paksiak két ziccert is kihagytak: előbb Vayer lövése után mentett egy gólvonalon álló védő, majd Szatmári bombáját védte Hajduch.

A döntetlennel a Kaposvár lehet elégedettebb, ugyanis idegenben tudtak pontot rabolni.

Eredmény-OTP Bank Liga, 22. forduló
MVM Paks-Kaposvári Rákóczi 0-0 (0-0)
Paks: Csernyánszki – Heffler, Éger, Fiola, Szabó – Bartha (Böde, 62.), Sifter, Sipeki, Vayer – Kiss T. (Szatmári, 85.), Magasföldi (Hrepka, 62.). Vezetőedző:Kis Károly

Kaposvár: Hajduch – Zsók, Graszl, Bank, Jánvári – Balázs, Sedlak (Grumic, 82.), Horváth, Addo – Bebeto (Mustapha, 63.), Haruna (Kovács O., 91.). Vezetőedző:Sisa Tibor

Sárga lap: Sedlak (31.), Addo (51.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik