Foci

A Juventus klasszisa nem vágyik Husztiékhoz

Az olasz bajnoki listavezetőnél mellőzött Milos Krasicot leigazolná az orosz Zenit labdarúgócsapata, de a játékos nem rajong az ötletért.

2010 nyarán a Juventus 15 millió euróért szerződtette le Milos Krasicot a CSZKA Moszkva együttesétől, és a szerb válogatott középpályás hamar népszerűvé vált a Zebrák szurkolóinak körében. Krasic nagyszerű teljesítményt nyújtott új klubjában, bár a szezon végére kissé leeresztett, a Juve pedig mindössze a hetedik lett a Serie A-ban.

Az olasz rekordbajnok megtáltosodott Antonio Conte irányítása alatt, veretlenül vezeti a bajnokságot, miközben az Olasz Kupában is a legjobb négy közé jutott. Krasicnak viszont nem megy, egyáltalán nem tudott beilleszkedni az új vezetőedző rendszerébe, egy idő után pedig mellőzötté vált.

A Milan elleni szerdai kupameccsen a Juventusnál a hírek szerint több kulcsjátékos is pihenőt kap, de Krasic még a bő keretbe sem került be, így biztosan nem játszik.

Nem csoda, hogy egyre erősebbek a 27 éves szerb távozásáról szóló hangok, a Huszti Szabolcsot is soraiban tudó Zenit Szentpétervár együttese pedig még februárban lecsaphat a játékosra, hiszen Oroszországban még tart az átigazolási időszak.

A hírek szerint a két klub között az egyeztetések megkezdődtek, de Krasic akaratán megbukhat az üzlet. Vlado Borozan, a játékos ügynöke a tuttomercatoweb.com honlapnak elárulta, Krasic jelenleg nem gondolkodik azon, hogy visszatérjen Oroszországba, inkább Európa más részén maradna.

Egyes értesülések szerint a nyáron a Chelsea lehet a célállomása a jobb oldali középpályásnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik