Foci

Mi lesz Tévezzel?

Január 31-én véget ér a téli átigazolási időszak, Carlos Tévez pedig még mindig az őt nélkülöző Manchester City futballistája.

Korábban szinte biztosnak tűnt, hogy Carlos Tévez a télen elhagyja a Manchester City együttesét, miután az angol listavezető menedzsere, Roberto Mancini már nem számol az argentin támadóval, miután állítólag megtagadta a pályára lépést a Bayern München elleni szeptemberi Bajnokok Ligája-mérkőzésen.

Január 31-én azonban véget ér a téli átigazolási időszak, azaz már csak pár óra áll rendelkezésre ahhoz, hogy Tévezt leigazolja valamelyik kérője.

Sokáig a Milan tűnt favoritnak, a hírek szerint a támadó is egyértelműen az olasz bajnoki címvédőt preferálta. A milánóiak azonban nem tudtak megegyezni a Cityvel a 27 éves argentin vételáráról, így végül Tévez honfitársát, Maxi Lopezt szerződtették a támadósorba.

Ugyanakkor Adriano Galliani, a Milan alelnöke még hétfőn sem zárta ki annak a lehetőségét, hogy Tévezt az utolsó pillanatban mégis leigazolják, ugyanakkor ehhez minden bizonnyal a Citynek is engednie kellene az igényeiből.

A Paris Saint-Germain részéről már korábban közölték, hogy lemondtak Tévez leigazolásáról, és az Inter háza tájáról sem érkeznek olyan hírek, hogy érkezne az argentin válogatott támadó.

Hétfőn a Buzsáky Ákost is foglalkoztató Queens Park Rangers menedzsere, Mark Hughes nyilatkozott arról, hogy nagyon szívesen látná Tévezt a csapatában. A szakember szerint ez a Citynek is kedvezhetne, hiszen a QPR pontokat rabolhatna a listavezető riválisaitól, miközben kölcsönadója ellen nem játszhatna.

Azt azért Hughes is elismerte, hogy meglepő fejlemény lenne az argentin klasszis a QPR-ben. Könnyen elképzelhető, hogy a Tévez-saga nyárig folytatódik…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik