Foci

Öt gólt kapott a Fradi

Törökországi edzőtáborozása során nem tudott felkészülési meccset nyerni a Ferencváros labdarúgócsapata, ezúttal az osztrák Admirától kaptak ki 5-2-re.

Harmadik törökországi felkészülési mérkőzését is lejátszotta a Ferencváros együttese, ez egyben a beleki edzőtábor utolsó edzőmeccse is volt a zöld-fehéreknek. Détári Lajos csapata előzőleg 3-1-re kikapott a román másodosztályú Viitorul Constantától, az azeri U21-es válogatott ellen pedig 1-1-es döntetlent játszott.

Pénteken az osztrák élvonalban ötödik helyen álló Admira Wacker volt a zöld-fehérek ellenfele. A Fradi a meccs elején megszerezte a vezetést, Pölöskey volt eredményes a klub hivatalos Facebook-oldalának tudósítása szerint.

A 12. percben furcsa körülmények között érkezett az egyenlítés: a Ferencváros játékosai megálltak, miután egy Admira-játékos a földön maradt, az osztrákok viszont végigvitték az akciót, és gólt szereztek.

A szünetig újabb két gólt kapott az FTC, pedig a beszámoló szerint többet támadtak az ellenfelüknél.

A fordulás után tizenegyesből növelte előnyét az Admira, de gyorsan válaszolt a Fradi, Batik Bence értékesített egy kipattanót, megszerezve első gólját új csapatában.

Az osztrákok egy közeli fejessel az ötödik góljukat is megszerezték, és végül 5-2-re nyerték a meccset. A tudósítás szerint az Admira durván játszott, Jovanovicot le is kellett cserélni, miután lerúgták.

Eredmény – felkészülési mérkőzés
Admira Wacker (osztrák) – Ferencváros 5-2 (3-1)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik