Foci

Ingyenkiflit osztogatnak Győrben

A Győri ETO és a Lombard Pápa mérkőzésével kezdődik az OTP Bank Liga 15., utolsó őszi fordulója. A szurkolóknak ingyenkiflit osztogatnak.

A hétvégén rendezik a labdarúgó NB I. utolsó őszi fordulóját. Nyitányként a Győr fogadja a Pápát. Az ETO Stadionba a péntek délután 18 órakor kezdődő mérkőzésre kilátogató nézőket ritka meglepetéssel várják .

Év elején elhatároztuk, hogy szurkolóinknak a mérkőzések során, mindig valami plusszal kedveskedünk” – kezdte Horváth Cs. Attila, az ETO klubmenedzsere a beszélgetést. “A Pápa elleni meccsre kiflivel várjuk a nézőket. 4000 darab frissen sütött finomságot osztunk szét a kilátogatók között. Azért pont ennyit, mert nagyjából ennyi szurkolóra számítunk.”

A klubmenedzsre a mérkőzés fontosságára is kitért: “Nagyon fontos meccs előtt áll a csapat, hiszen ha a játékosaink legyőzik a Lombard Pápát este, akkor a klub 107 éves történetében először 75% feletti teljesítménnyel zárja a szezon első felét. Számos rekord dőlt már meg ebben az idényben eddig is, egyebek között az egymás követő legtöbb győzelem (8), valamint a 10 győzelem bezsebelése 13 mérkőzés alatt. Ez a siker Csertői Aurél munkájának eredménye, melyben természetesen a szurkolóknak szintén fontos szerepe van.”

Az NB I. utolsó fodulója ugyan a hétvégi, de ez nem azt jelenti, hogy idén már nem lesznek bajnokik a stadionokban – az MLSZ ma döntött, hogy novemberben még két kört lehúznak a fiúk.

A 15. forduló nyitómérkőzését a bajnoki címre vágyakozó Győr és a kiesőhelyek elől menekülő Pápa vívja majd az ETO Parkban.

A meccs esélyesei papíron mindenképpen a hazaiak, akik az elmúlt fordulóban 3-1-re kikaptak Pécsen, és így tovább nőtt a Debrecennel szembeni hátrányuk. Igaz ez még akkor is, hogy a Loki csak 1-1-es döntetlenre volt képes odahaza a Honvéd ellen.

A Pápa új vezetőedzővel, ifjabb Bene Ferenccel hozta le az előző fordulót, nem túl eredményesen. A csapat ugyanis hiába vezetett kétszer is a bajnok Videoton ellen, végül Paulo Sousa gárdája 3-2-es győzelmével elvitte a három pontot a Perutz-stadionból.

A Pápa jelenleg 15 pontjával a 10. helyen áll, a Győrnek 31 pontja van, ezzel a második pozícióban állnak a DVSC mögött, a Honvéd előtt.

A hétvégén rendezik a labdarúgó NB I. utolsó őszi fordulóját, de ez nem azt jelenti, hogy idén már nem lesznek bajnokik a stadionokban. Az időjárástól függően még kettő vagy három kört lehúznak a fiúk – az MLSZ dönt majd a kérdésben.A mérkőzést – amelyet Kassai Viktor vezet – a Sport M csatorna 18 órától élőben közvetíti.

Várható kezdőcsapatok
Győri ETO FC: Stevanovic – Takács, Stanisic, Djordjevic, Szabó – Pilibaitis, Ji-Paraná, Trajkovic – Dudás, Ahjupera, Dinjar
Lombard Pápa Termál FC: Szűcs – Nagy, Totadze, Rodenbücher, Présinger – Horváth, Ganugrava – Lovrencsics, Maric, Puri – Ferenczi

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik