Foci

MU: Berbatov a bűnbak

A Manchester United szezonja az elmúlt napokban elúszni látszik. Sir Alex Ferguson feltehetően elküldi Berbatovot, a helyére Benzema és Silva érkezhet.

A Bayern München kiejtette a Vörös Ördögöket a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében, a bajnokságban pedig hazai pályán kaptak ki a nagy rivális Chelsea-től. Az Old Traffordon elszenvedett vereséget után Sir Alex Ferguson egy interjúban már temette a címvédést, és a hírek szerint már a következő szezonra tervez.

A skót mester elsőként Dimitar Berbatovtól szabadulna. A bolgár támadót 2008 nyarán valamivel több 30 millió angol fontért igazolta le Ferguson, de az utóbbi sorsdöntő meccseken mutatott teljesítménye miatt kezd belőle kiábrándulni. Berbatov szerződése jövő nyáron lejár, a hosszabbítás szóba sem jöhet, így csak idén nyáron kaphatnak érte komolyabb összeget.

A bolgárnak kellett volna pótolnia a sérült Wayne Rooneyt, de nemhogy gólt nem lőtt, de helyzete is alig volt. A helyére Ferguson állítólag a Real Madridban kispadozó Karim Benzemát szerződtetné. A franciát már tavaly is szerette volna Manchesterbe csábítani a tréner, de a királyi gárda 10 millió euróval rálicitált.

Az anyagi gondokkal küzdő Valencia spanyol válogatott középpályását is szívesen leigazolná Ferguson, aki ehhez a tavaly eladott Cristiano Ronaldóért kapott 90 millió euróhoz is hozzányúlna.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik