Sport

Kiss Éva és Mikler Roland is bravúrt bravúrra halmozott idén

Nem könnyű a kapusok élete a sportban, de azért ők is túl tudnak járni a támadók eszén. Ezekből lesznek azok a csodálatos bravúrok, melyekből az alábbiakban szemezgetünk.

Kiss Éva parádés védéseket mutatott be a svédországi Európa-bajnokságon, a középdöntő utolsó meccsén az olimpiai bajnok ellen védte bravúrral Karina Sabirova ziccerét. (0:35-től)

A magyar válogatott csoportbéli továbbjutásában elévülhetetlen érdemeket szerzett Janurik Kinga, aki csodálatos bravúrokat mutatott be a Montenegró elleni mérkőzésen.

Szintén az oroszokat szomorította Lucie Satrapova, aki ellenünk is nagyszerű teljesítményt nyújtott. (0:48-tól)

Laura Glauser a dánok elleni bronzmeccsen mutatta be a kontinenstorna legnagyobb hárítását. Maria Fisker vezette rá ziccerben a labdát a francia kapusra, aki földöntúli bravúrral paskolta ki a labdát a bal felső sarokból. (0:36-tól)

 

Az Eb-döntőben Hollandia csapott össze Norvégiával. Tess Wester végig ihletett formában védett a meccsen, nem rajta múlt, hogy a skandinávok vihették haza a trófeát.

A férfiak mezőnyében Mikler Roland oktatott a Bajnokok Ligája őszi szakaszában. Itt éppen a dán Michael Vestergaard Knudsent fosztotta meg a gólörömtől. (0:27-től)

A fent említett Tess Wester Filip Ivicről vehetett példát, aki a Vardar Szkopje elleni meccsen parádézott.  (0:24-től)

Thierry Omeyer már 40 éves, de még mindig megállja a helyét a kapuban, nézzék csak: (0:17-től)

Cikkünket keretbe zárva Kiss Éva csehek ellen bemutatott bravúrjával búcsúzunk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik