Sport

Te is segíthetsz a magyar olimpikonoknak a felkészülésben

Az olimpikonok versenyekre való lelki felkészülését segíti az OTP Bank új applikációja, amelyet sportolók jelenlétében mutattak be a Margitszigeti Atlétikai Centrumban, derül ki a szerkesztőségünkbe eljuttatott sajtóközleményből.

Az Olimpiai Ébresztő óra nevű applikációval a szurkolók közvetlen üzenetükkel támogathatják az olimpikonokat a felkészülési időszakban.

Az olimpiai kvóták és érmek mögött hosszú évek kemény sportolói teljesítménye áll, a felkészülési időszak magányos, embert próbáló edzésmunkája. Talán kevesen gondolunk bele, hogy egy sportolónak a versenyekre készülés során az egyik legnehezebb a rendszeres hajnali felkelés. Mindezt úgy teszik versenyzőink, hogy tudják, médiafigyelem szinte csak négyévente irányul rájuk.

Az OTP Bank kampányában most személyes üzeneteket küldhetnek a szurkolók a felkészülési időszakban. Akár már a kora hajnali órákban biztató üzenettel ébreszthetik többek közt Kanyó Zsoltot, Kozák Danutát, Mike Róbertet, Nagy Viktort, Szilágyi Áront, Vasbányai Henriket vagy Verrasztó Dávidot. A kampány arra hívja fel a figyelmet, hogy a sportolóknak nemcsak akkor van ránk, szurkolókra szükségük, amikor rajthoz állnak, vagy amikor a győzelmüket ünnepeljük, hanem edzésre indulva a hideg hajnalokon is.

A kampány nemcsak a szurkolókat, hanem minden magyar olimpikont arra buzdít, hogy töltse le az Olimpiai Ébresztő Óra appot, hogy megkaphassa a neki szánt lelkesítő üzenetet.

A sportolókat támogató üzenetek a kampány Facebook-applikációján keresztül jelennek meg, a legjobbakat az OTP Bank kéthetente kiválasztja, hogy Hajdú B. István hangján életre keljenek. Így végül, aki beállítja csengőhangnak a szurkolói buzdítást, megkapja a támogató üzenetet. Az applikáció mobil platformról is elérhető, és ingyenesen letölthető ITT és ITT.

A kampányhoz olyan különleges fotósorozatok és filmek is kapcsolódnak, amelyek eredeti helyszíneken, a sportolók otthonában, illetve edzéseik valódi színterein készültek. Így a szurkolók maguk is átélhetik mindazt, amit a sportolók nap, mint nap teljesítenek.

Az OTP Bank – mint a Magyar Olimpiai Bizottság gyémántfokozatú támogatója – az év végéig 130 millió forint támogatást biztosít a magyar olimpia mozgalom számára. Ez az összeg a MOB célkitűzéseinek elérését, a Magyar Csapat minőségi felkészülését szolgálja a 2016. évi Nyári Olimpiai Játékokra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik