Sport

Úgy néz ki, Hosszú Katinka két szék között a pad alá esett

Kálnoki Kis Attila
Kálnoki Kis Attila

sportújságíró. 2016. 02. 29. 15:59

Bizonyos értelemben cserben hagyta a magyar gyerekeket és szurkolókat az Iron Lady.
Korábban a témában:

Hétfőn 14 órakor sajtótájékoztatót tartott a Magyar Olimpiai Bizottság és a Túró Rudit forgalmazó FrieslandCampina Hungária Zrt. A MOB elnöke, Borkai Zsolt és a cég ügyvezetője, Szautner Péter bejelentette, a magyar sport történetében egyedülálló kampányt indítanak.

Olimpikonok, legendák és a jövő nagy bajnokainak fotóival ellátott kártyákat készítenek, amelyeket a termékekbe csomagolnak. A legendák, aktív olimpikonjaink és reménységeink ingyen vállalták, hogy részt vesznek a kampányban, amelyben huszonnégymillió, sportolók fotóival ellátott termék kerül az üzletek polcaira. Ezzel is hónapokon keresztül népszerűsítik a magyar sportot és az olimpiai eszmét. Nem utolsósorban pedig ismertté teszik a magyar egyéni sportolók arcát és eredményeit a szurkolók előtt.

Hasonló kezdeményezés ismerős lehet sokaknak, hiszen minden Bajnokok Ligája szezon, valamint világbajnokság és Európa-bajnokság előtt lehet vásárolni ilyen kártyákat, amelyeken a tornán részt vevő futballisták szerepelnek. A hamarosan induló kampányban több mint 200 sportoló veszt részt, többek között olyan nagyágyúk, mint Kovács Katalin és Cseh László.

Fotó: 24.hu

Hosszú Katinka nem vesz részt az akcióban. Pedig Rióban ő a legesélyesebb az aranyra. Így kicsit olyan ez, mint egy szépen megfestett i betű pont nélkül.

A 24.hu érdeklődésére Siklós Erik, a MOB marketing és kommunikációs igazgatója elmondta, ketté kell választani a kampányt és Katinka kapcsolatát a Túró Rudival.

Katinka megkeresésünkre nem zárkózott el, de felvetette egy egyéni szponzoráció lehetőségét is. A MOB ebben neki nem tudott segíteni, lévén az olimpiai bizottság és a Pöttyös kampánya egy külön szálon futó, rendkívül szigorú határidőkkel zajló folyamat. Katinka ebben már biztosan nem lesz benne, mivel a sportolói kártyákat már nyomják az olaszországi nyomdában.

Az egyéni szponzorációval kapcsolatban Szautner Péter ügyvezető a 24.hu érdeklődésére így reagált:

Valóban érkezett szponzorálós megkeresés cégünkhöz Katinka menedzsmentjétől. Vállalatunk története során még soha nem támogatott egyetlen egy sportolót sem egyénileg.

Jelen állás szerint úgy néz ki, Katinka két szék között a pad alá esett. Hiába a Pöttyös és MOB tényleg zseniális ötlete, mivel ő a MOB és a magyar sportolók érdekeit össze akarta mosni az egyéni érdekeivel, ezért lényegét tekintve cserben hagyta azokat a sportszertő magyar gyerekeket, szurkolókat, akik az ő képét is örömmel gyűjtötték volna albumukba.

 

 

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Barcelona's Argentinian forward Lionel Messi (R) vies with Real Madrid's Portuguese forward Cristiano Ronaldo during the Spanish league Clasico football match FC Barcelona vs Real Madrid CF at the Camp Nou stadium in Barcelona on October 26, 2013.   AFP PHOTO/ QUIQUE GARCIA / AFP / QUIQUE GARCIAEzt a dátumot érdemes felírni a naptárba a Real és a Barca drukkereinek
uszonyos úszás (uszonyos úszás)Világcsúcsot és rengeteg érmet szereztek a magyarok az egri uszonyosúszó Világkupán