bol-dog (Array)
Sport

Az úszószövetség kiírta a pályázatot Bol-dog helyére

24.hu
24.hu

2016. 02. 17. 07:41

A nyertes pályázó 550 ezer forint plusz áfa díjazásban részesül majd.
Korábban a témában:

 

Másfél év múlva Budapest elkezdődik a vizes-világbajnokság. Kabalaállat még nincs, ugyanis a Bol-dog névre hallgató rémisztő puli tavaly augusztusban koraszülöttség miatt kimúlt. A Magyar Úszószövetség kiírta a pályázatot az utódra -írja a hvg.hu.

A pályázatra bárki jelentkezhet a tervezett kabalafigura képével, nevével és egy ezer karakteres indoklással. A pályázatot a világbajnokság szervezőbizottsága fogja elbírálni, azt viszont nem kötelesek megindokolni, hogy kit választanak. Az is előfordulhat, hogy külön figurára és külön képre esik majd a választásuk.

A nyertes egyébként 550 ezer forint plusz áfa díjazásban részesül majd, ha nem egy személytől származik a név és a figura, akkor ezt elosztják. A pályaműveket február végéig lehet elektronikusan benyújtani.

Gyárfás Tamás, a MÚSZ elnöke korábban elismerte a fehér pulira nem volt pályázat, elmondása szerint a figurát “baráti szívességből” készítették a szövetségnek.

 

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Bajnokok Ligája: földöntúli bravúr is kellett a párizsi sikerhez
Players of PSG celebrate their first goal during the UEFA Champions League football match round of 16, 1st leg, between Paris Saint Germain and Chelsea on February 16, 2016 at Parc des Princes stadium in Paris, France - Photo Jean Marie Hervio / Regamedia / DPPIA PSG játékosai készek meghalni a győzelemért