rob pallin (rob pallin)
Sport

EBEL: sorozatban negyedszer is kikapott a Fehérvár

Menyhei Csaba
Menyhei Csaba

sportújságíró. 2016. 01. 03. 21:12

Egyre mélyebb gödörben a magyar csapat.    

A rossz formában lévő Fehérvár AV19 a zsinórban hét győzelmet számláló Villach együtteséhez látogatott az osztrák jégkorongliga (EBEL) alapszakaszában. A menetelő hazaiak jól kezdték az összecsapást, Petrik hat perc után már bevette Hetényi kapuját, igaz emberelőnyben.

A második harmadot kiválóan kezdte Rob Pallin csapata, Kóger kilenc másodperccel a kezdés után már egalizált is. Bő négy és fél perccel a játékrész vége előtt megint a Villachnál volt az előny, Hunter megint egy fehérvári kiállítás után talált be.

A záró felvonásban már csak egy Johner-találat született, de sajnos ő nem a magyar csapatot erősíti. Ez volt a Fehérvár AV19 zsinórbeli negyedik veresége, a Villach pedig nyolcas győzelmi szériában van.

Hetényiék legközelebb kedden lépnek jégre, akkor a tabella második helyén álló Linz látogat majd Székesfehérvárra.

Eredmény – EBEL, alapszakasz

Villach – Fehérvár AV19 3-1 (1-0, 1-1, 1-0)

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Gary Anderson (gary anderson, )Darts-világbajnokság: Anderson megvédte a címét
Toyota's driver Ronan Chabot of France and co-driver Gilles Pillot compete during the 11km Prologue of the 2016 Dakar Rally, in the province of Buenos Aires, on January 2, 2016. The Dakar Rally, which officially starts on January 3, will see participants race across Argentina and Bolivia in a two-week test of endurance.   AFP PHOTO / FRANCK FIFE / AFP / FRANCK FIFETörölték a Dakar-rali első szakaszát