Sport

Kovács Koko István szerepzavarban szenved

Csötönyi Sándor (Csötönyi Sándor)
Csötönyi Sándor (Csötönyi Sándor)

Kovács Koko István a SportKlub Dodzsem 52 című műsorában fogalmazott meg markáns kritikát a magyar amatőr ökölvívással kapcsolatban. Állítása szerint a magyar boksz nemzetközi eredményei hagynak kívánnivalót maguk után. Kovács azt mondta, a szövetségi elnöksége már annak is örül, ha a válogatottak egy-egy Eb-bronzérmet megcsípnek, amint tették azt az idén júniusban, Minszkben, továbbá jelezte, a honi szövetség alelnökeként nem kíván a jövőben ehhez asszisztálni, inkább lemond a posztjáról.


Csötönyi elnök (balra) elégedett ember, Kovács Koko István (jobbra) nem

Fotók: MTI

A Magyar Ökölvívó Szövetség elnöke, a szókimondásáról híres Csötönyi Sándor azonnal riposztozott. “Koko ritkán, legfeljebb félévenként tette tiszteletét az elnökségi üléseken. Ha jött is, jobbára kritizált, lebecsült szakembereket, holott hat éve mi azért hívtuk magunk közé, hogy építő tanácsokkal lásson el bennünket” – reagált a borsonline kérdésére az elnök.

“Kérdem én, arról tud-e, hogy noha nincs vége az idénynek, már tizennyolc érmet szereztek a női és a férfi versenyzőink a világversenyeken? Pista értékes ember, de úgy hiszem, egyfajta szerepzavarban szenved” – ütött egy mélyet Csötönyi.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik