Sport

Meglepő szegedi pontvesztés a kézilabda-bajnokságban

A Csurgó döntetlen játszott a Pick Szegeddel a férfi kézilabda NB I. hétfői mérkőzésén.

A férfi kézilabda Bajnokok Ligájában szereplő Pick-Szeged nem bírt a hazai közönség előtt játszó Csurgóval, így a kiscsapat a Magyar Kupában aratott kétgólos győzelem után ismét megtréfálta a sokkal esélyesebb ellenfelét.

A Budapest Bank férfiliga hétfői meccsén akár a Csurgó is nyerhetett volna, hiszen félidőben még vezettek a hazaiak. A meccs véghajrája is izgalmasan alakult, de végül a bajnokságban az MKB Veszprém mögött a második helyen álló Szeged döntetlenre tudta menteni a mérkőzést.

A szegedieknél Sulc volt a legeredményesebb, ő hét gólig jutott, a hazaiaknál viszont az egykori szegedi kedvenc, Katzirz Dávidnak jött ki a lépés, 10 góllal nagy szerepet vállalt az újabb bravúrban.

Eredmény – Budapest Bank Liga férfi kézilabda bajnokság
Csurgó – Pick Szeged 29-29 (16-15)
Csurgó: Pallag, Paul (kapusok), Borsos, Herbert, Katzirz 10, Kos 3, Nagy, Oláh 2, Országh 1, Pavlovic 2, Szöllősi 3, Trivkovic, Vadkerti G. 2. Vezetőedző: Bakó Botond

Szeged: Mikler, Tatai (kapusok), Ancsin 3, Bajorhegyi, Beocanin, Buday 4, Czina 1, Pribanic 3, Prodanovic 4, Sulc 7, Vadkerti A. 1, Zubai 4. Vezetőedző: Skaliczki László

Ajánlott videó

Olvasói sztorik