Sport

„Aranyos Burger”

Amikor egy gyorséttermi lánc új üzletének avatásán boldogok az iskolaigazgatók.

Péntek délelőtt csodálatos kis lányok és kis fickók gyülekeztek a Burger King második szegedi és 29-ik magyarországi üzletének átadása előtt. Rajtuk kívül melegítős és öltönyös úriemberek is társalogtak az üzlettérben. Az oka a szokatlan összetételű vendégseregnek, hogy az új étterem avatását egybekötötték a Pick Szeged támogatásával és a környék három iskolájának megjutalmazásával.
De menjünk sorjában. Dara Zsolt a beruházó cég vezérigazgató helyettese elmondta, hogy három területet támogatnak Szegeden. Az étterem disco pultján a fiatal és feltörekvő D.J-k számára kínálnak „megszólalási” lehetőséget. A környék hét iskolájából az önkormányzat „súgására” hagyatkozva, hármat egyenként száz-százezer forint sportszervásárlásra adott csekkel segítve, támogatják a diáksportot. És végül, de nem utolsó sorban, a város legnépszerűbb csapatának arany fokozatú támogatójává léptek elő. Ráadásul a ét cég között létrejött sponzorálási szerződésben kijelölték, hogy a támogatás egy jelentős része az utánpótlásra fordítandó.
A három iskola, a Bonifert és a Weöres általános iskola és a Deák gimnázium vezetője meghatottan köszönte meg a támogatást. Mezei Richárd a Pick Szeged Kézilabda Zrt vezérigazgatója pedig kiemelte, hogy Szeged két prémium kategóriás „terméke” találkozik szerencsésen ebben a sponzorációban, amely most csak egy évre szól, de mindkét fél elkötelezett a folytatásban, ha az együttműködés gyümölcsözőnek bizonyul.
Az ünnepélyes szalagátvágás és a sajtótájékoztató után a Pick Szeged játékosai beálltak a pult mögé kiszolgálni és Wapper menüt készíteni. A srácok többek között a saját mesterüket is megetették, s ezért Skaliczki mester, bár bőszen fogyókúrázik, nem haragudott.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik