Sport

Lendületben a Nashville Predators

A Tampa Bay Lightning otthonában elért sikerével a Nashville Predators ligaelső az NHL-ben.

A Nashville öt győzelemnél jár, miután Tampa Bayt is két vállra fektette, és a rendes játékidőben még nem kapott ki, eddigi három vereségét a ráadásban szenvedte el. A vasárnapi mérkőzésen a Nashville négy góllal válaszolt Sean Bergenheim találatára, a hajrá azonban izgalmasra sikerült, miután a Tampa 57 másodpercen belül kétszer is betalált, de egyenlíteni már nem tudott.

A szomszédvárak találkozóján a New York Rangers 3-1-re verte a Madison Square Gardenben fellépő New Jersey Devilst, és ezzel zsinórban harmadik győzelmét aratta. Az “ördögök” ugyanakkor nincsenek jó formában: öt meccsen negyedszer hagyták el vesztesen a pályát.

A Calgary Flames szűk 12 perc alatt elintézte a vendég San Jose Sharks csapatát, miután ennyi idő alatt a duplázó Rene Bourque mellett Jarome Iginla és Craig Conroy is betalált a kapuba. Ezzel ki is ürült a gólzsák, mivel a folytatásban viszont mindkét oldalon érintetlenek maradtak a hálók. A “cápák” két győzelem után kaptak ki ismét az észak-amerikai profi jégkorong-bajnokságban.

NHL, 18. játéknap:
Tampa Bay Lightning-Nashville Predators 3-4
New York Rangers-New Jersey Devils 3-1
Calgary Flames-San Jose Sharks 4-0

Ajánlott videó

Olvasói sztorik