Poszt ITT

Minden különösebb ok nélkül bement egy plázába ez a férfi. Ami ezután történt, az valami elképesztő!

Vett valamit!!!

Futótűzként terjed ez a napszemüveges férfit ábrázoló fotó az interneten. Első ránézésre semmi különös nincs benne, ám ha elolvassuk a szöveget is hozzá, és ismerjük a készítés körülményeit, már egészen más a helyzet.

DSC_0067

“Ezt a napszemüveget ma vettem. Jó, nem?” – írta saját képéhez a posztoló.

Még ebben sem lenne semmi különös, gondolhatja, aki nem követi az elmúlt napok-hetek belpolitikai-közéleti eseményeit, mert mondjuk egy kő alatt él. Már hogyne lenne ebben valami különös!

Ma ugyanis vasárnap van.

Ez a férfi vasárnap vett valamit.

Egy napszemüveget.

A 24.hu megszólaltatta a döbbenetes felvétel készítőjét és főszereplőjét, aki elmondta, meglepődött hogy a fotó felrobbantotta az internetet. “Azt hittem, egy-két haver lájkolja majd, vagy mondjuk max’ tízen, mert hát azért elég raj kis napszemüveg ez”, mesélte, hozzátéve, nem szánta a vasárnapi boltzár eltörlése szimbólumának a szelfit, eszébe sem jutott, hogy így átértelmezik azt. “Bementem szétnézni, hogy mi van ott most, egy ilyet meg már régóta akartam, gondoltam, miért ne” – szerénykedett portálunk kérdésére.

Elmondta: ő személy szerint örül a boltzár eltörlésének, hálás a kormánynak, hogy jobb belátásra tért, “ami mondjuk így kimondva elég fura, mert hát eleve ők találták ki”. “Azért jó, hogy visszakaptunk egy kicsit a kapitalizmusból” – fogalmazott. “Na, de tényleg elég vagesz, nem? Nem?” – tette hozzá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik